Small logo Tot wel 50% korting
Small logo Vanaf 100,- gratis verzending binnen NL
Small logo 14 dagen ruilen en retourneren

Alle belangrijke Sagola spuitpistolen op een rij

Sagola 4600 Xtreme - Finish & clearcoats

Het topmodel 4600 spuitpistool van Sagola is klein, licht van gewicht en ligt lekker in de hand. De gelijkmatige verneveling met minimale overspray zorgt voor een snel en uniform eindresultaat. Met dit model verwerk je de nieuwste lakken van de belangrijkste verfmerken eenvoudig zonder dat het spuitpistool je ooit gaat teleurstellen. Het Sagola 4600 spuitpistool is gemaakt van geanodiseerd aluminium zonder rubbers en pakkingen waardoor het zeer onderhoudsvrij is. De aluminium luchtkap met grote luchtgaten zorgt ervoor dat het spuitpistool niet snel verstopt en eenvoudig is schoon te maken.

Toepassing:
DVR Titania: lakken, clearcoats en basecoats
DVR Clear: Clearcoats en HB coatings
DVR Aqua: Watergedragen lakken en coatings
DVR HVLP: Minimaal verlies en hoge laagdikte


Sagola 4600 Xtreme Digital - Finish & clearcoats

De 4600 Xtreme Digital is hetzelfde spuitpistool als de normale 4600 Xtreme maar dan digitaal. Je kunt op het scherm gemakkelijk aflezen wat de huidige ingestelde druk is. Verder is het spuitpistool ook klein, licht van gewicht en ligt het lekker in de hand. De gelijkmatige verneveling met minimale overspray zorgt voor een snel en uniform eindresultaat. Met dit model verwerk je de nieuwste lakken van de belangrijkste verfmerken eenvoudig zonder dat het spuitpistool je ooit gaat teleurstellen. De Sagola 4600 Xtreme Digital is ook gemaakt van geanodiseerd aluminium zonder rubbers en pakkingen waardoor het zeer onderhoudsvrij is. De aluminium luchtkap met grote luchtgaten zorgt ervoor dat het spuitpistool niet snel verstopt en eenvoudig is schoon te maken. Het digitale gedeelte is perfect afgeschermt waardoor het spuitpsitool ook onder te dompelen is in thinners om schoon te maken.

Toepassing:
DVR Titania: lakken, clearcoats en basecoats
DVR Clear: Clearcoats en HB coatings
DVR Aqua: Watergedragen lakken en coatings
DVR HVLP: Minimaal verlies en hoge laagdikte


Sagola 4100 Xtreme - spuipistool voor de industrie

Het Sagola 4100 Xtreme spuitpistool is een speciaal pistool in de Sagola range. Hij is te krijgen in allerlei typen zoals gravity, suction, pressurized en zels een ceramic versie. Het combineert de sterktes van de Xtreme series met een industriele aanpak. Het pistool is ergonomisch vormgegeven en robuust door de opbouw van onderdelen. De body is gemaakt van aluminium waardoor het pistool licht aanvoelt. de belangrijke onderdelen zijn gemaakt van staal, waardoor het pistool ook robuust is.


Sagola 3300 GTO - Primers en aflakken

Het Sagola 3300 GTO spuitpistool is een Mid/High segment product, speciaal ontwikkeld voor de autoschadeherstel branche. Het spuiten van primers en lakken zijn toepassingen waarin het pisool zich thuis voelt. Gemaakt met de grootste zorg en kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Het pistool is ergonomisch vormgegeven en robuust door de opbouw van onderdelen. De body is gemaakt van aluminium waardoor het pistool licht aanvoelt. de belangrijke onderdelen zijn gemaakt van staal, waardoor het pistool ook robuust is.

Verkrijgbaar met verschillende nozzles:
HVLP
EPA
EVO


Sagola Mini Xtreme - Spotrepairs

De Sagola Mini Xtreme is een klein spotrepair spuitpistool voor watergegedragen lakken en zorgt altijd voor een juiste mix lucht en verf. Een licht en robuust spuitpistool welke goed geschikt is voor industriele toepassingen. Gemaakt met de grootste zorg en kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Het pistool is ergonmisch vormgegeven om in kleine ruimtes te spuiten en toch robuust door de opbouw van onderdelen. De body is gemaakt van aluminium met chromen accenten en de belangrijkste onderdelen zijn gemaakt van staal, waardoor het pistool ook robuust is. De nozzle zorgt ervoor dat er weinig "mist ontstaat".

Toepassing:
0.80 [miniVIT] Mettalics
1.00 [miniVIT] Highest quality finishes
1.20 [miniVIT] Finishes. High speed
1.00 [miniEPA] Finishes. High quality
1.20 [miniEPA] Finishes and primers
1.00 [mini HVLP] Metalics, low mist
1.20 [mini HVLP] Finishes and primers


Sagola 475 X Tech - Retouches

Sagola 475 Xtech is een precisieoplossing voor kleine retouches en detailing. Het spuitpistool vernevelt de verf zeer fijn waardoor de spray van een hoog niveau is. De nozzles varieeren van 1.00 tot 0.50, wat bijna zo fijn is als een airbrush. Geschikt voor Mettalics en clearcoats.

Verkrijgbaar met verschillende nozzles % aircaps:
Special Aircap R5: maximale precisie en benevelen
05 Aircap: Retouches
10 aircap: Snel en veelzijdig. Metallics en clearcoats.Heb je specifieke vragen over de spuitpistolen, toepassingen of interesse in een demo? Neem dan contact met ons op!