Small logo Tot wel 50% korting
Small logo Vanaf 100,- gratis verzending binnen NL
Small logo 14 dagen ruilen en retourneren

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een order plaatst en achteraf ziet dat je teveel, het verkeerde of een product besteld hebt wat niet naar wens is. Bij SLB.nl maken we daar geen probleem van en kun je de meeste producten binnen 14 dagen retourneren na ontvangst en krijg je je geld terug.

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst, retourneren of aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na het kenbaar maken van de herroeping heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaand bericht de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar wel een bericht voegt waaruit jouw wens tot retourneren blijkt. Producten en/of verf dat op kleur is gemaakt of naar jou wens of keuze, zijn hiervan uitgezonderd en kunnen niet geretourneerd worden.

Hoe stuur ik (een deel van) mijn bestelling terug?


1. Aanmelden

Meld binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen welke items je wilt retourneren. Vul het retourformulier in en mail dit maar info@slb.nl

2. Inpakken

Verpak de producten in de originele doos of een andere stevige verpakking. Print het retourformulier uit en stop deze bij de producten in doos.

3. Versturen

Je kunt het pakket via een vervoerder naar keuze zelf retourneren, bijv. PostNL of DHL. Indien er voor deze optie wordt gekozen ontvangen wij graag een track and trace code. Wil je liever dat wij een verzend etiket voor je maken dan is dat geen probleem en horen wij het graag.

4. Terugbetaling

Zodra je retourzending bij ons is aangekomen en is gecontroleerd ontvang je binnen 14 dagen de terugbetaling via de bij ons bekende betaalmethode.

Kan ik verf (op kleur) retourneren?

Je kunt vrijwel alle verf producten retourneren zolang ze niet op kleur zijn gemaakt. Ook bekende kleurnummers als Ral 9010, Ral 9005, Ral 9001 of Ral 7016 kunnen op kleur gemaakt niet retour.

Verder geldt voor verbruiksartikelen, zoals verf dat voor het beoordelen van een product het niet nodig is om dit uit te pakken of te openen. Doe je dit toch, dan is het product niet meer te verkopen en kan de waardevermindering 100% zijn.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wat is het retouradres?

Je kunt het pakket retour sturen naar het onderstaande adres:

SLB.nl - Retouren
Zuiderkruisweg 7
8938 AP Leeuwarden

Download het retourformulier

Klik hier om het retourformulier te downloaden

Retourneren is voor eigen rekening. Je kunt het pakketje retourneren via een verzenddienst naar keuze. Kosten van retourzendingen: – NL € 6,95 – BE € 12,-